"Просто неймовірна": Тіна Кароль похизувалася розкішними формами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Просто неймовірна": Тіна Кароль похизувалася розкішними формами

"Просто неймовірна": Тіна Кароль похизувалася розкішними формами
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль не втомлюється балувати своїх шанувальників спокусливими знімками. Цього разу красуня оприлюднила чорно-білу світлину, яка за лічені години зібрала тисячі лайків та сотні коментарів, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram артистки.

Всім відомо, що Тіна володіє неабияким шармом та харизмою, а також вміє бути в образі спокусливої кокетки, тому позуючи перед камерою їй не доводиться прикладати багато зусиль, аби постати у сексуальному світлі. Так, чергова фотосесія красуні не обмежилась звичайними професійними світлинами, а навіть поповнилася на кілька звабливих кадрів.

Зірка позувала у відвертому боді з глибоким декольте, яке вкотре підкреслило її пишний бюст. На плечах та руках співачка ніжно притримувала накидку в клітинку, а свій чарівний погляд задумливо відвела вверх. В образі Тіни Кароль, як завжди, були присутні масивні аксесуари, а також для фотосесії вона зробила свою улюблену зачіску, забравши волосся з однієї сторони за вухо.

"Просто неймовірна; сексуальна та ніжна одночасно; обожнюю Тіну; ось як виглядає шарм", - пишуть фанати в коментарях до фото.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий співак Dan Balan заспівав для своєї колеги по сцені Тіни Кароль під час ефіру "Голос країни 9". Варто зазначити, що молдовський артист уже давно не приховує симпатію до української красуні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?