Просто неймовірно: мережу шокувала нова оптична ілюзія
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Просто неймовірно: мережу шокувала нова оптична ілюзія

Просто неймовірно: мережу шокувала нова оптична ілюзія
Джерело:  online.ua

В мережі не вщухають дискусії після публікації відео з оптичною ілюзією, в якому ворон виглядає, наче це кролик. Ролик був опублікований на Twitter-сторінці Dan Quintano, передає ONLINE.UA.

На даний момент відео в соцмережі вже встигло набрати понад мільйон переглядів і десятки тисяч лайків. У підписі автор поста зазначив, що гладить ніс кролика. Цим він спантеличив тисячі користувачів.

"Я що, під кайфом? Я бачу птицю; найдивніші кролячі вуха, які я коли-небудь бачив; в світі стільки всього дивного; автор жартує - це ж просто ворон; кролик доволі незвичний - особливо вуха; це ніякий не кролик, а звичайний ворон; можливо, автор в реальності і сам не зміг розібратися, що це за тварина; як легко обманути простий люд; людям найважливіше, щоб була причина посперечатися", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Що цікаво, багато людей стверджують, що їм складно розгледіти на відео і кролика, і птицю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що французький художник Жан Рене створив гігантську оптичну ілюзію до 30-річчя скляної піраміди, що стала символом всесвітньо відомого паризького музею Лувр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?