Просто злякалися - у Зеленського розповіли, як публічно осоромилися люди Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Просто злякалися - у Зеленського розповіли, як публічно осоромилися люди Путіна

Просто злякалися - у Зеленського розповіли, як публічно осоромилися люди Путіна
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр та заступник голови української делегації у ТКГ Олексій Резніков в ефірі одного з українських телеканалів розповів про курйозний випадок під час перемовин з командою очільника Кремля Володимира Путіна. За його словами, в ході зустрічі учасників переговорів Тристоронньої контактної групи в Мінську українська делегація пригощали присутніх шоколадом, однак російська сторона від таких гостинців чомусь відмовилася, передає ONLINE.UA.

Олексій Резніков звернув увагу на те, що українська сторона в ТКГ застосовувала певну тактику. Зокрема, учасники переговорів привезли на зустріч шоколад і пригощали всіх присутніх. Проте члени команди Володимира Путіна відмовилися брати гостинці з рук українців.

"Чомусь вони переживають. Адже шоколад куплений в Німеччині в магазині", – зазначив Рєзніков.

Представник Володимира Зеленського наголосив, що українські представники намагаються не комунікувати з росіянами без присутності французьких і німецьких колег.

Однак на розповідь Олексія Резнікова уже активно відреагували користувачі мережі.

"Що тут думати? Люди Путіна у своєму репертуарі - просто злякалися, як завжди; вони думали, що шоколад отруєний "Новічком". Але не потрібно всіх рівняти по собі; мене ця новина взагалі не здивувала - вони там всі перелякані та залякані; думали, напевно, що той шоколад від їхнього давнього "друга" Петра Порошенка; наші теж "молодці" - знайшли кого шоколадом пригощати! Алло! Все нормально?! У цих людей руки в крові - вони вбивають наших людей! І своїх також!; я також не зрозумів, навіщо вбивць пригощати солодощами; якийсь цирк; просто клоуни", - коментують новину користувачі мережі.

Варто також нагадати, що нещодавно Олексій Резніков терміново звернувся до українського парламенту та запропонував нардепам підтримати альтернативне рішення щодо місцевих виборів, яке дозволить розблокувати переговори з РФ та обхитрити російського президента Володимира Путіна. За словами політика, саме це рішення дасть важливий сигнал нашим західним партнерам та членам ОСБЄ.

Як повідомляв ONLINE.UA,  реінтеграція окупованих районів Донбасу триватиме довгі роки - про це заявив Олексій Резніков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?