Протест у центрі Києва: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Протест у центрі Києва: з'явилися нові подробиці і відео

Протест у центрі Києва: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  NV

У  Києві мешканці одного з будинків в центрі столиці перекрили рух по вулиці Басейній, вимагаючи прибрати прибудову кафе і провести ремонт теплотраси, поломка якої залишила їх без гарячої води.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
В акції беруть участь кілька десятків мешканців. За їх словами, вони більше року вимагають прибрати літній майданчик, який, на їхню думку, був прибудований до фасаду їхнього будинку незаконно.
"Ще влітку минулого року, коли це кафе будували, ми говорили, що тут проходять комунікації, теплотраса, електричний кабель та інше. Не дивлячись на наші заяви в усі інстанції, літню прибудову зробили, а коли трапилася аварія, і в декількох будинках зникла гаряча вода, з'ясувалося, що труби з гарячою водою проходять прямо під цією прибудовою, тобто щоб їх відремонтувати, прибудову потрібно знести. У відповідь нас майже рік ганяють по інстанціях КМДА, ЖЕКах", - розповіла учасниця протесту.



Скандальна прибудова на Басейній / Скріншот
За її словами, сьогодні, 26 квітня, прибудову повинна була розібрати будівельна техніка, але півтори години очікування вивели киян з себе - вони винесли мішки з піском на проїжджу частину і перекрили одну смугу руху по вулиці Басейній.
Жителі мають намір продовжувати блокування вулиці до прибуття будівельної техніки. Зараз рух по Басейній практично паралізовано.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  власники київських кіосків намагалися штурмувати будівлю мерії, вимагаючи припинити зноси МАФів і дозволити їм торгівлю алкоголем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?