Протести під Радою - нарешті з'явилася реакція команди Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Протести під Радою - нарешті з'явилася реакція команди Зеленського

Протести під Радою - нарешті з'явилася реакція команди Зеленського
Джерело:  online.ua

Команда українського лідера Володимира Зеленського нарешті відреагувала на протетси під Верховною Радою. Так, уповноважений президента із земельних питань Роман Лещенко наголосив, що аграрії не хочуть політизації питання реформ, а до протестів заради піару часто примикають політики. Своєю думкою він поділився в ході пресмарафону 17 грудня, передає ONLINE.UA.

"Право на мирні збори передбачено Конституцією України, і кожна людина у нас, в Україні, має право висловити свою позицію. З того, що сьогодні я побачив біля Верховної Ради, - скажу відверто, дуже багато політичних прапорів, дуже багато націоналістичних різного роду груп і дуже мало аграріїв", - сказав Лещенко.

 Представник Зеленського акцентував увагу на тому, що спілкується з аграріями в режимі реального часу постійно, і аграрії "сьогодні схвильовані тим, що навколо їхнього питання дуже багато політиків сьогодні хочуть примазатися і використовувати це у своїх політичних цілях".

 "Аграрії проти політизації цього процесу, вони не закликають до будь-якого роду насильства або незрозумілого роду процесів - наметів і тому подібного. Аграрії проводять мирні зібрання і постійно це підкреслюють, тому, коли деякі політикани під ширмою захисту аграріїв намагаються своїми політичними гаслами вийти і сказати, як їм болить український народ, - ми вже це проходили неодноразово", - наголосили в команді українського президента.

Як відомо, під Радою 17 грудня одночасно проходять чотири акції протесту, у яких беруть участь кілька тисяч осіб. Одна з акцій стосується земельної реформи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільниця "Батьківщини"Юлія Тимошенко разом з колегами-депутатами заблокувала президію Верховної Ради — саме так політикиня та її фракція протестують проти ухвалення закону про ринок землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?