Проти мене ліплять справу: Сакварелідзе зробив гучну заяву про ГПУ і Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Проти мене ліплять справу: Сакварелідзе зробив гучну заяву про ГПУ і Порошенко

Проти мене ліплять справу: Сакварелідзе зробив гучну заяву про ГПУ і Порошенко
Джерело:  online.ua

Колишній заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе заявив про те, що Генпрокуратура і кроку не робить без президента Петра Порошенко.
Про це він розповів у бліц-інтерв'ю ONLINE.UA.
"Справа проти Касько - це зведення рахунків старою системою. Не сумніваюся, що те ж саме буде і в моєму випадку, і в разі Міхеїла (Саакашвілі - ONLINE.UA). Це ті ж методи, які були до Майдану і під час Майдану - оголошення підозри і так далі. По суті, ми бачимо залучення Генпрокуратури в політичний процес. Прокуратура - спосіб боротьби проти політичних опонентів або тих, хто критикує систему. на жаль, Адміністрація президента це не зупиняє. у мене є інформація, що зараз ліплять щось то по мені, так само як і по Касько. Цим хочуть нас залякати, щоб ми зупинили критику. Але вони глибоко помиляються".
Він також зазначив, що президент впливає на дії ГПУ.
"Шокін і жоден заступник генпрокурора не робили та не роблять і кроку без президента Петра Порошенка", - додав Сакварелідзе.


Нагадаємо,  Генпрокуратура звинуватила колишнього заступника генерального прокурора Віталія Касько у шахрайстві в особливо великих розмірах і вручила йому підозру. Касько, в свою чергу, обвинувачення ГПУ спростував.
Повний  текст бліц-інтерв'ю Давида Сакварелідзе читайте на ONLINE.UA - Сакварелідзе: з Касько зводять рахунки, те ж саме буде зі мною і Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?