Проти Портнова відкрили кримінальне провадження - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Проти Портнова відкрили кримінальне провадження - подробиці

Проти Портнова відкрили кримінальне провадження - подробиці
Джерело:  online.ua

Нацполіція розпочала кримінальне провадження у зв'язку з інформацією щодо погроз журналістам "Радіо Свобода". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на правоохоронні органи України.

За офіційними відомостями, йдеться про серйозні порушення з боку одіозного Андрія Портнова - колишнього очільника Адміністрації президента часів Віктора Януковича.

"Слідчі розпочали розслідування за фактом висловлювань Андрія Портнова на адресу журналістів "Радіо Свобода", - підкреслили у поліції.

Правоохоронці пояснили, що провадження відкрито згідно з ч. 2 ст. 171 про перешкоджання діяльності журналістів та ч. 1 ст. 345-1 про погрозу журналісту.

Нагадаємо, у своєму Telegram-каналі Портнов проінформував, що представники "Радіо Свобода" нібито стежать за ним. У відповідь політик оприлюднив особисті дані водія журналістської знімальної групи.

Як повідомляв ONLINE.UA, ексочільниця Нацбанку України Валерія Гонтарева у вересні, після пожежі у її будинку на Київщині, звинуватила Портнова у причетності до цього інциденту. Вона стверджує, що колишній прибічник Януковича погрожував їй напередодні підпалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?