Проти Труби почали розслідування - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Проти Труби почали розслідування - що відомо

Проти Труби почали розслідування - що відомо
Джерело:  online.ua

У Генеральній прокуратурі України відкрили провадження, у якому фігурує колишній директор Державного бюро розслідувань Роман Труба. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку народного депутата Олексія Гончаренка.

За словами представника "Євросолідарності", йому надали відповідь на запит з цього приводу у відомство.

"У документі зазначено, що 13 грудня з цього питання було розпочато досудове розслідування за статтею 343 КК (втручання в діяльність працівників правоохоронних органів) і статті 387 КК (розголошення даних досудового слідства). Вести справу доручили Головному слідчому управлінню Національної поліції України", - пояснив Гончаренко.

Нардеп також зазначив, що провину Труби нібито доводять оприлюднені анонімно записи з його кабінету. Він закликав до більш суворого покарання, аніж відсторонення від посади.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Трубу з керівництва ДБР напередодні Нового року. Сам експосадовець, у свою чергу, розповів, що здійсненою працею в установі під його управлінням можна пишатися, а також подякував колегам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?