Проукраїнські жителі Донбасу злякали бойовиків - розвідка
Категорія
Події
Дата публікації

Проукраїнські жителі Донбасу злякали бойовиків - розвідка

Проукраїнські жителі Донбасу злякали бойовиків - розвідка
Джерело:  online.ua

На тимчасово окупованій території Донбасу фіксується зростання проукраїнських настроїв серед населення, в зв'язку з чим бойовики переходять в режим підвищеної готовності.

Про це в рамках брифінгу в понеділок, 23 жовтня, розповів представник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Українська співачка з чоловіком-героєм АТО представили емоційну пісню

За даними ГУ розвідки українського оборонного відомства, мирні жителі Донбасу все більше незадоволені діями окупантів, через що терористи збільшили кількість тренувань по приведенню сил у вищий ступінь готовності. Крім іншого, в регіоні збільшилася кількість випадків побиття військових Росії цивільними.

В рамках тренувань відпрацьовується організація кругової оборони і відбиття нападів з боку місцевого населення і диверсантів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, як російські спецслужби приховують присутність військових Росії на окупованій території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?