Провокаційний танець від дружини "голоса" Путіна: в мережі показали страшні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Провокаційний танець від дружини "голоса" Путіна: в мережі показали страшні фото

Провокаційний танець від дружини "голоса" Путіна: в мережі показали страшні фото

У відповідь на  танець Тетяни Навки, дружини прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова, в якому вона зобразила в'язня концтабору, в мережі показали страшні фото жертв Голокосту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.
Нагадаємо, в шоу "Льодовиковий період" Навка й актор Андрій Бурковський були одягнені в роби в'язнів з фашистського концтабору часів Другої світової війни. На робах учасників шоу були нашиті жовті шестиконечні зірки, якими нацисти позначали євреїв.
Танець викликав обурення в мережі.
"Для тих, хто не розуміє, що поганого в танцях на ковзанах про Голокост на російському ТБ. Подивіться. Ось ці люди з поїзда, що тільки прийшов, сидять в сосновому гаю в Аушвіц-Біркенау між третім і четвертим крематоріями і чекають, коли їх задушать в газових камерах, які в двохстах метрах звідси, а потім спалять. Чекати треба було шість-вісім годин, тому що потужностей газових камер не вистачало. Тут жінки і діти, які не стали в нагоді для направлення на роботи під час сортування чергового ешелону з євреями. Їм сказали, що потрібно почекати санобробку. ПОДИВІТЬСЯ", - написав Адагамов, додавши фото в'язнів нацистських концтаборів.


Ольга Черкашина: "Тільки цього не зрозуміють ті, хто влаштував ці бл*дскі танці"
Петро Шіршін: "Дистрофія совісті..."

Михайло Липкин: "Романтизація Голокосту жахлива в будь-якій інтерпретації в шоу-бізнесі!"
Іванов Мирослав: "Так, це справжній дикий жах!"
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося відео з шоу "Льодовиковий період", де "пограли в концтабір" Тетяна Навка і актор Андрій Бурковський.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?