Прозріли: третина росіян передумала називати анексію Криму "корисною"
Категорія
Світ
Дата публікації

Прозріли: третина росіян передумала називати анексію Криму "корисною"

Прозріли: третина росіян передумала називати анексію Криму "корисною"
Джерело:  online.ua

Згідно з опитуванням фонду "Общественное мнение" число росіян, які вважають анексію Криму корисною, знизилося з весни 2015 року зі 67 до 39 відсотків, передає ONLINE.UA.

Вказано, що частка тих, хто вважає, що користь і шкода тотожні, за чотири роки зросла з 15 до 39 відсотків. Також стверджується, що за три роки число респондентів, впевнених, що "приєднання" завдало шкоди, збільшилася з 5 до 7 відсотків.

 "При цьому 14% заявили про виключно негативний вплив анексії Криму на економіку Росії, 46% респондентів вважають, що анексія погано вплинула на міжнародне становище Росії.Крім того 35% відзначають, що користі і шкоди виявилося приблизно порівну, а 28% росіян вважають, що на економіці Росії анексія Криму позначилася благотворно", - сказано в повідомленні.

На думку 61% опитаних "приєднання" Криму ніяк не позначилося на міжнародному становищі РФ.

ФОМ проводив опитування 2-3 березня 2019 року. Було опитано 1500 респондентів старше 18 років.Статистична похибка не перевищує 3,6%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  більше половини українців готові відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках — це підтверджують дані опитування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?