Прямо в центрі Києва застрелили бізнесмена: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Прямо в центрі Києва застрелили бізнесмена: опубліковані фото

Прямо в центрі Києва застрелили бізнесмена: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 6 квітня, вдень ​​біля одного з готелів на бульварі Дружби Народів у Києві застрелили 45-річного підприємця, який був у власному автомобілі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу столичного управління Нацполіції.
За даними правоохоронців, інцидент стався близько 14:15. Киянин за кермом власного авто виїжджав з паркінгу готелю. Раптом до підприємця підбіг невідомий і вистрілив кілька разів. Чоловік отримав вогнепальні поранення в області грудей і загинув на місці інциденту. Підозрюваний зник на темній іномарці.
Зараз у столиці впроваджено оперативний план розшуку підозрюваного у вбивстві. На місці події працюють керівництво та слідчо-оперативна група київської поліції. З'ясовуються всі обставини події.
За фактом справи відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство).
"Поліція розшукує невідомого зловмисника, який зник з місця злочину на іномарці темного кольору", - йдеться в повідомленні.
"У зв'язку з вбивством директора спортклубу в місті оголошено план перехоплення: VW Passat темно-синій АА 2984АН автомобіль старих зразків", - пише Авто Київ на своїй сторінці в Facebook.
Нагадаємо, в Святошинському районі Києва в під'їзді багатоповерхівки був убитий 50-річний чоловік. Від вогнепальних поранень він помер ще до приїзду "швидкої".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?