Прямо як ДНР: з'явилася жорстка оцінка погрому в центрі Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Прямо як ДНР: з'явилася жорстка оцінка погрому в центрі Києва

Прямо як ДНР: з'явилася жорстка оцінка погрому в центрі Києва
Джерело:  online.ua

У мережі дали влучну оцінку  погромам, які відбувалися 21 листопада в центрі Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Ярослава Матюшина.


«Молодці, чуваки! Прямо ось як ДНР в Маріуполі: у балаклавах громили банки і магазини. Ви цю дурь не хотіли б докласти до ворога під Широкино? А, розумію. Там від окупантів прилетіти може», - саркастично написав Матюшин.


«І умови не такі камерні: отмародьоріл і пішов бухати в надрах столиці. Там в окопах під приазовським захололим вітром треба служити. І, б ... я, пан Аваков! Чим ці тисячі нацгвардійців займалися? Чому не загасили? За що ви їм зп підняли?», - додав Матюшин.


Олександр Деркач: Але з такою "толерантністю" пора закінчувати, бо ця сволота і далі буде нахабніти.


Тетяна Міхалькова: ФБміністр був в Японії зі своїм (своєю) замом)))


Нагадаємо, в третю річницю Євромайдану 21 листопада на Майдані влаштували пікети, після чого вирушили до офісу українського політика Віктора Медведчука, розбили в ньому вікна, кидали фаєри і палили стільці. Примітно, що згодом виявилося, що в розгромлених приміщеннях був салон краси, і до Медведчука вони відношення не мали.


Після протестувальники вирушили на площу Льва Толстого, де незважаючи на поліцейський кордон прорвалися до відділення "Ощадбанку Росії", розбили в ньому вікна і розпалили вогонь. В результаті сутичок з правоохоронцями було затримано кілька осіб.


Як повідомляв ONLINE.UA,  стало відомо, що влаштовувати погроми протестуючих закликав командир батальйону ОУН Микола Коханівський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?