Психіатр пояснив, чому Путін такий популярний в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Психіатр пояснив, чому Путін такий популярний в Росії

Психіатр пояснив, чому Путін такий популярний в Росії

Президент Росії Володимир Путін є таким популярним в Росії, оскільки пропонує саме те, що потрібно людям, які сотні років перебували під гнітом диктатури - саме так неоднозначно виглядає успіх очільника Кремля з погляду неврології.

Про це в інтерв’ю "Радіо Свобода" розповів американський психіатр та професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон, який займається вивченням диктаторів і відомих злочинців, передає ONLINE.UA.

За його словами, все це обумовлено епігенетично:

"Люди, що піддавалися насильству, не можуть жити без сильної руки, без диктатора. Коли дивишся ззовні, це здається патологією. Але з погляду епігенетики Путін підходить для Росії, тому що у людей, які пережили століття гноблення, сформувалося потяг до тиранії", - пояснив психіатр.

Феллон переконаний, що результати останніх виборів президента РФ, де вкотре перемогу здобув Путін, були сфальсифіковані. Проте професор сказав, що люди все одно голосують за нього, він справді популярний.

"Я зовсім не звинувачую народ. Неможливо звинувачувати нащадків рабів на американському континенті в тому, що вони вдаються до насильства – це спосіб вижити. Безжальний світ генетично це зумовив. Те ж саме і в Росії. Століття тиранічного контролю призводять до такого ефекту", – додав психіатр.

Окрім того, на його думку, Путін зазнавав насильства в дитинстві, а пізніше почувався зрадженим – так само, як Адольф Гітлер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі знайшли китайського двійника президента Росії Володимира Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?