Психологи розкрили ще один секрет успіху багатьох мільярдерів
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Психологи розкрили ще один секрет успіху багатьох мільярдерів

Психологи розкрили ще один секрет успіху багатьох мільярдерів
Джерело:  online.ua

Чимало людей переконані, що існує певна формула, яка може допомогти будь-якій людині досягти грандіозного успіху. Попри те, що подібну формулу ще ніхто не вивів, ні для кого не секрет, що окремі правила все-таки можна знайти, якщо наполегливо шукати. Так, нещодавно іноземні психологи дійшли висновку, що на продуктивність людини впливає час, коли вона прокидається. Експерти пояснили, о котрій годині потрібно вставати, щоб стати успішним, більше встигати на роботі та не втрачати своєї продуктивності. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  The Wall Street Journal.

Так, психолог Джош Девіс, директор з досліджень Інституту нейролідерства, вирішив спробувати зламати звичний режим. Він встановив новий ідеальний час для пробудження й почав прокидатися о 4 годині ранку. За його словами, ця пропозиція має певне обґрунтування. Девіс нагадує, що більшість керівників вищої ланки прокидаються дуже рано. Два яскраві приклади – генеральний директор Apple Тім Кук або гендиректор Starbucks Говард Шульц. На переконання Девіса, підйом о 4 ранку – безцінний секрета для тих, хто хоче стати успішним.

"Ніхто не пише тобі на пошту, не телефонує. І ніхто не публікує повідомлення у соціальних мережах. Прокинувшись о 4 ранку, спокуси практично зникають", – наголосив експерт.

Не можна не звернути увагу на те, що декілька досліджень справді підтверджують цю теорію. Лікар з канадського університету Саскачевану Джеффрі Дж. Макдоннелл під час дослідження виявив, що перші години дня, безсумнівно, більш продуктивні. За словами вчених, саме відсутність відволікаючих факторів допомагають бути продуктивним. Окрему роль відіграє високий рівень "розумової свіжості", який здатен підвищити концентрацію.

"Пошук спокою – спосіб вирішення проблеми. Але, можливо, ви повинні подумати, що, можливо, існує погана організація робочого навантаження та простору, який нам потрібний для певних завдань", – зазаначила психологиня Міріам Гонсалес Пабло.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий підприємець та винахідник Ілон Маск нарешті зважився поділитися списком книг, які радить прочитати кожному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?