Психологи розповіли про 30-секундну звичку, яка врятує ваше кохання
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Психологи розповіли про 30-секундну звичку, яка врятує ваше кохання

Психологи розповіли про 30-секундну звичку, яка врятує ваше кохання
Джерело:  online.ua

Доволі часто так трапляється, що стосунки в парі погіршуються через певні недоліки, яких раніше хтось міг не помічати. Однак не варто зразу ж залишати свого партнера, адже кохання допоможе врятувати лише одна вправа, яка не забере у вас багато часу, передає ONLINE.UA з посиланням на видання "Психологія сьогодні".

Психологи акцентують увагу на тому, що коли ви приділяєте увагу негативним речам, це буквально гальмує вашу здатність бачити позитивні речі і навпаки – чим більше ви почнете приділяти увагу речам, які вам подобаються у партнері, тим більше ви почнете бачити того, в кого закохалися одразу.

Ось як виглядає проста вправа, яка допоможе вам врятувати кохання:

  • Знайдіть вільну хвилинку, залиштеся на самоті, закрийте очі та згадайте, яким був ваш партнер на початку стосунків. Запишіть на аркуші паперу те, як ви тоді почувалися.

  • Після цього занотуйте абсолютно усі хороші якості, які вам сподобалися у партнері, коли ви вперше познайомилися. Використовуйте якомога більше деталей.

  • Перш ніж лягти спати, допишіть до списку три речі, які вам сподобалось у ньому/їй сьогодні. Вранці прочитайте список.

  • Щодня додавайте до свого списку три нові пункти, які вам подобаються у партнері, щоб цей список збільшувався.

  • Робіть це щодня протягом 30 днів.

Психологи пояснюють, як працює ця вправа. За їхніми словами, чим більше часу ви витрачаєте на роздуми про щось, тим активніше воно буде у вашому психічному просторі і так ви зможе легко згадувати про такі хороші якості партнера. Ви зможете концентруватися на позитивних рисах коханої людини та ігнорувати дрібні недоліки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вчені розкрили секрет щасливого шлюбу. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?