Путін 9 травня може почати погрожувати Заходу ядерною війною
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін 9 травня може почати погрожувати Заходу ядерною війною

Путін 9 травня може почати погрожувати Заходу ядерною війною
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін під час військового параду на Красній площі в Москві 9 травня планує відправити країнам Заходу попередження про "судний день".

Джерело:  Reuters

Путін 9 травня почне погрожувати Заходу ядерною війною 

Путін направить заходу попередження про "судний день", коли очолить у понеділок урочистості з нагоди 77-ї річниці Перемоги Радянського Союзу над нацистською Німеччиною", - зазначають автори матеріалу.

Видання пише, що у Головному військовому параді РФ планується продемонструвати  "величезну вогневу міць" попре нелюдські та ганебні дії та провали армії РФ у війні проти України.

У повітряній частині параду візьмуть участь надзвукові винищувачі, стратегічні бомбардувальники Ту-160.

Крім того, вперше з 2010 року, в параді братиме участь командний літак Іл-80 "судного дня". Повітряне судно використовується для перевезення вищого керівництва Росії в разі ядерної війни.

В цьому випадку Іл-80 повинен стати пересувним командним центром президента Росії. Літак напханий технологіями, але конкретні деталі є російською державною таємницею.

Тим часом у Генштабі ЗСУ повідомляють про продовження наступу українських військових на Харківщині та звільнення ще кількох населених пунктів від окупаційної армії РФ.

В результаті наступу в Харківській області українські військові відновили контроль над населеними пунктами Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестакове і Перемога. Крім того, ЗСУ зуміли зайняти частину села Черкаські Тишки.

Фото - facebook.com/otueast

Водночас противник блокує окремі віддалені населені пункти Харківської області. Окупанти продовжують систематичні обстріли позиції українських військових. Ворог використовує артилерію, авіацію і реактивні системи залпового вогню.

Ворог намагався наступати в напрямку населеного пункту Нова Дмитрівка, успіху не мав, - зазначають представники Генштабу.

У той же час окупаційна армія РФ намагається форсувати річку Сіверський Донець.

За словами Гайдая, в окупації перебувають більше 3,5 тисячі українців. Російські військові, зі свого боку, продовжують тероризувати населення. Йдеться про усілякі перевірки мобільних телефонів, або ж викрадення людей.

У Кремінній наразі складна гуманітарна ситуація. Голова Луганської ОВА додав, що в місті немає світла та мобільного зв'язку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?