Путін дозволив оприлюднити стенограму переговорів з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін дозволив оприлюднити стенограму переговорів з Трампом

Путін дозволив оприлюднити стенограму переговорів з Трампом
Джерело:  24 канал

Російський лідер Володимир Путін погодився з ідеєю публікації стенограми однієї із зустрічей з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Йдеться про переговори на президентському рівні у Гельсінкі. Раніше говорилося про зустріч під час саміту "Великої двадцятки".

"Коли там намагалися якийсь скандал черговий розкрутити з приводу нашої зустрічі з президентом Трампом в Гельсінкі, ми прямо сказали адміністрації: "Якщо хтось хоче щось дізнатися – публікуйте. Ми не проти", - стверджує Путін.

Президент держави-агресора наголошує - Вашингтон відмовився від подібних ідей, бо певні речи повинні залишатися закритими.

Кремль також вважає, що у разі публікації стенограми розмови голови України Володимира Зеленського з Путіним український президент може потрапити під шквал звинувачень.

Нагадаємо, нещодавно Білий дім оприлюднив стенограму телефонної розмови Зеленського і Трампа, що посилило скандал у США.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський уряд наголошує на необхідності згоди Москви на публікацію стенограми переговорів Путіна і Трампа. Кремль відзначив, що така практика - не є поширеною з дипломатичної точки зору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?