Путін готовий зробити помилку, яка переламає хребет Росії - публіцист з РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Путін готовий зробити помилку, яка переламає хребет Росії - публіцист з РФ

Путін готовий зробити помилку, яка переламає хребет Росії - публіцист з РФ
Джерело:  online.ua

Російський лідер Володимир Путін може визнати окуповані території Донбасу частиною Росії, що назавжди зробить РФ ізгоєм.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський публіцист і блогер Володимир Голишев.
"У Кремля досить обмежений арсенал дипломатичних інструментів. Крім блефу і шантажу, в ньому практично нічого немає. Але блеф - товар, що швидко псується. Якщо в нього не вірять, доводиться визнавати поразку або... підвищувати ставки. Таким підвищенням ставок було втручання в сирійський конфлікт. Потім була ставка на перемогу Дональда Трампа, яка зараз виходить Кремлю боком. Навесні і влітку цього року принесе свої гіркі плоди вже втручання в європейські вибори", - підкреслив Голишев.
Читайте також: Укра їна першою в світі навчилася боротися проти найбільш підступної зброї Путіна - західні ЗМІ
"Те ж саме, очевидно, буде і з Донбасом. Паспорти - це прозорий натяк на те, що Росія не виключає офіційного визнання "молодих республік", хоча, насправді, таких планів немає, - додав він і розповів про те, що може бути далі: - Черговий провал і ще одне підвищення ставок. Так вони можуть допідвищуватися і до визнання - для України це хороша новина".
"Для України нічого не зміниться, але багато що зміниться для Росії. Визнання Донбасу може стати тією самою соломинкою, яка переламає хребет верблюдові. РФ остаточно перетвориться на ізгоя - про вихід з міжнародної ізоляції доведеться забути. Доведеться нести повну відповідальність за жителів окупованого регіону, при тому, що його продукція в Росії нікому не потрібна", - підкреслив публіцист.
"Одним словом, визнання - це значний крок до якнайшвидшого демонтажу РФ в її нинішньому вигляді. Як саме зміниться устрій країни, передбачити досить важко. В одному можна не сумніватися - експансіоністський курс проводити не буде кому. І Україна отримає довгоочікуваний мир. На місці українців я б навіть бажав Кремлю зробити цю дурість", - резюмував Володимир Голишев.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін підвищує ставки на Донбасі, це вийде Росії боком - публіцист з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?