Путін готує ракети: у Росії розкрили тривожну інформацію
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін готує ракети: у Росії розкрили тривожну інформацію

Путін готує ракети: у Росії розкрили тривожну інформацію
Джерело:  online.ua

У Росії екіпажі стратегічних ракетоносців Ту-160 і Ту-95 на авіабазі "Енгельс", розташованої в Саратовській області РФ, знаходяться в режимі бойового чергування.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Як заявив агентству військово-дипломатичне джерело, "в даний час інженерно-технічний персонал бази встановлює на літаки крилаті ракети і готує ракетоносці до бойового застосування".


"Авіаційні ударні групи авіабази готові до виконання завдань з бойовими пусками крилатих ракет", - заявило джерело.


Читайте також:  Росія готується до потужного удару по Сирії: озвучені деталі


Агентство відзначає, що літаки дальньої авіації ВКС Росії неодноразово застосовувалися для нанесення точкових ударів по особливо важливих об'єктах (командні пункти, склади з боєприпасами та скупченню військової техніки, заводи з виготовлення зброї і боєприпасів) бойовиків ІДІЛ в Сирії.


Раніше стало відомо, що авіаносне угруповання ВМФ Росії на чолі з авіаносцем "Адмірал Кузнєцов" і важким атомним ракетним крейсером "Петро Великий" готується завдати удару по позиціях бойовиків ІДІЛ на далеких підступах до Алеппо.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео потужного удару авіації президента Росії Володимира Путіна по району Кафр Деал, на заході від обложеного військами Башара Асада міста Алеппо в Сирії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?