Путін грає в солдатики: з'явилося відео нової бойової техніки біля кордонів України
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін грає в солдатики: з'явилося відео нової бойової техніки біля кордонів України

Путін грає в солдатики: з'явилося відео нової бойової техніки біля кордонів України
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на кадрах якого зображена нова бойова військова техніка з так званого «військторгу» президента Росії Володимира Путіна, яку, імовірно, можуть перекинути на окупований Донбас.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача, що пише під ніком «IgorGirkin».


«Каменськ-Шахтинський, 19 листопада, Путін грає в солдатики», - написав користувач і опублікував відповідне відео.


Відзначимо, що Каменськ-Шахтинський - це місто Ростовської області Росії, що знаходиться приблизно в 30 км від українського кордону.


Читайте також:  У мережі показали, як Путін жене військову техніку в Україну: опубліковано фото


Нагадаємо, "військторг" - іронічне позначення військової техніки, устаткування і спорядження з Росії, яке поставляється бойовикам. Воно з'явилося після заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що військове спорядження "зелених чоловічків", які проводили анексію Криму (насправді - військовослужбовців РФ) "можна купити в будь-якому військторзі".



Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку листопада волонтери ідентифікували на Донбасі сучасну російську станцію радіоелектронної розвідки 1РЛ243 "Рубікон".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?