Путін хоче кинути на "Азовсталь" Росгвардію та ФСБ
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін хоче кинути на "Азовсталь" Росгвардію та ФСБ

Путін хоче кинути на "Азовсталь" Росгвардію та ФСБ
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що російський диктатор Володимир Путін має намір залучити російських гвардійців та структури ФСБ РФ для подальшого наступу на завод "Азовсталь" в заблокованому Маріуполі, який захищають українські Сили оборони. Про це попередив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Розвідка дізналася про новий план Путіна щодо Азовсталі

Телеведучі попросили Вадима Скібіцького прокоментувати інформацію, що очільник Кремля Володимир Путін не підтримав ідею міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який запропонував масовано штурмувати "Азовсталь".

За словами українського розвідника, російська влада знову лукавить.

Вони дійсно можуть відмовитися від широкомасштабного штурму "Азовсталі". Але за нашими даними вони планують залучити Росгвардію, інші структури, в тому числі структури ФСБ, які продовжуватимуть наступ на завод, щоб знищити наш спротив, - розповів Вадим Скібіцький.

Як уже згадувалося раніше, командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волинський (Волина) закликав іноземні держави невідкладно організувати "екстракцію" з Маріуполя – вивезти кілька сотень військових і цивільних з "Азовсталі" у безпечне місце, аби врятувати від росіян. Наразі жодна країна не відгукнулася на цей заклик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?