Путін хоче відродити Радянський Союз на крові українських дітей
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін хоче відродити Радянський Союз на крові українських дітей

Путін хоче відродити Радянський Союз на крові українських дітей
Джерело:  online.ua

У восьмому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та журналіст Олександр Лірчук обговорювали вибір, який робить кожна людина, підтримуючи ті чи інші політичні сили та ідеології.

Віталій Луньов пояснив у прямому етері, наскільки важко людині протистояти системі.

Василь Мосійчук зазначив, що сьогодні Росія живе у брехні і виправдовує своє насильство. Окрім того, експерт переконаний, що очільник Кремля всіляко намагається відродити СРСР.

Путін хоче відродити Радянський Союз на крові українських дітей, матерів, батьків... На крові! Це кокон, яйце — він (Путін — ред.) задихається у своїх вигадках. Він не лише себе втянув у цей кокон — втягнув усю країну, яка не вірить, що їхні солдати вбивають людей, — пояснює Василь Мосійчук.

Учасники етеру: доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та журналіст Олександр Лірчук.

Гість випуску — Віталій Луньов, Ph.D., клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук (УАН).

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми та неочікувані складні питання, з якими стикаються українці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?