Путін хоче використати найманців з Ближнього Сходу у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хоче використати найманців з Ближнього Сходу у війні проти України

Путін хоче використати найманців з Ближнього Сходу у війні проти України
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін доручив провести підготовку по перекиданню в Україну для подальшої участі у бойових діях так званих "добровольців" з країн Ближнього Сходу.

Джерело: Російські ЗМІ

Путін хоче використати найманців з Близького Сходу у війні проти України

Так, під час засідання Ради безпеки РФ глава Міноборони РФ Сергій Шойгу висунув пропозицію налаштувати переправку в Україну бойовиків з Близького Сходу для подальшої участі у бойових діях і Путін її підтримав.

Очільник Кремля, як повідомляється, також підтримав надання так званим "ЛДНР" засоби ППО, включаючи переносні зенітні ракетні комплекси, "трофейні" ПЗРК, ПТУР, а також танки та стрілецьку зброю.

Якщо ви бачите, що є люди, які хочуть на добровільній основі, тим більше не за гроші, приїхати та надати допомогу людям, які проживають на Донбасі, - ну що ж, треба піти їм назустріч і допомогти їм перебратися в зону бойових дій, - заявив Путін.

Тим часом українські захисники звільнили від російських окупантів 5 населених пунктів в Чернігівській області.

У якості трофею у ворога були відбиті 2 БТР.

За інформацією представників Оперативного командування "Північ", сили спротиву окупантам, що діють на території області, власними силами  5 населених пунктів.

Фото - facebook.com/kommander.nord

Представники командування повідомляють, що військові підрозділи окупантів не спроможні в повному обсязі вести бойові дії.

Існує паніка серед офіцерського складу, що їх кинуло вище військово-політичне керівництво. Морально-психологічний стан солдат не сприяє виконанню завдань.
І як результат маємо над нашими населеними пунктами Чернігівщини державні прапори України і два бронетранспортери, які тепер будуть служити на благо українського народу, - повідомили представники командування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?