Путін хоче задіяти у війні проти України неповнолітніх
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хоче задіяти у війні проти України неповнолітніх

Путін хоче задіяти у війні проти України неповнолітніх
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна активно розглядає можливість залучення до бойових дій неповнолітніх громадян, оскільки армії РФ бракує живої сили для продовження війни в Україні - про це вдалося дізнати українським розвідникам.

Джерело: Головне управління розвідки МО України

Кремль планує задіяти у війні проти України неповнолітніх

ГУР уже оприлюднила відповідний російський наказ "Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху "Юнармія" до проведення спеціальної операції на території України".

Цей документ уже підписав очільник Міноборони РФ.

Вказано, що в Росії активно проходить підготовка звітності потенційного людського резерву у віці 17 – 18 років для залучення до бойових дій у складі окупаційної армії.

Команда Сергія Шойгу мають надати пропозиції щодо організпції підготовки зазначеного особового складу в найкоротші терміни. Контролювати виконання наказу буде глава головного військово-політичного управління ЗС РФ Геннадія Жидко.

Фото - скриншот

Що важливо знати про "Юнармію"

Це російська дитячо-юнацька мілітарна організація при Міністерстві оборони РФ. Вирізняється радикальною пропагандистською роботою серед російської молоді. Членами організації стають діти з 8 років.

Не можна не згадати про те, що до схожих дії також вдавалося керівництво нацистської Німеччини під час Другої світової війни. Як відомо, "Гітлер’югенд" залучали до служби в зенітно-артилерійських частинах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?