Путін і Бейонсе пролетіли: журнал Time назвав людину року
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і Бейонсе пролетіли: журнал Time назвав людину року

Путін і Бейонсе пролетіли: журнал Time назвав людину року
Джерело:  TIME

Редакція американського журналу Time назвала людиною року обраного президента США Дональда Трампа, який випередив президента Росії Володимира Путіна, турецького лідера Реджепа Тайіпа Ердогана, а також співачку Бейонсе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Time.
Журнал, присудивши Трампу звання "Людина року", назвав його «обраним президентом роз'єднаних штатів Америки». Редакція зазначає, що не змогла визначити, чи було в його діяльності більше позитивного чи негативного впливу на світ.
Читайте також: Трамп зі скандалом звільнив сина важливого соратника
Журнал також розмістив у соціальних мережах обкладинку грудневого номера з володарем титулу.


Раніше стало відомо, що в шорт-лист рейтингу «Людина року» увійшли 11 політиків, вчених, бізнесменів, спортсменів, громадських діячів і зірок шоу-бізнесу. Це президент Росії Володимир Путін, турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган, обраний американський президент Дональд Трамп, його конкурент, представник Демократичної партії Хілларі Клінтон, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, засновник Facebook Марк Цукерберг, співачка Бейонсе, а також група людей, що розкрили інформацію про отруєну воду в американському місті Флінт.
Time відзначав, що в 2016 році Путін виявився в центрі уваги ЗМІ завдяки війні в Сирії, а також звинуваченням у причетності влади Росії до злому серверів Національного комітету Демократичної партії США.
До цього Time також опублікував рейтинг «Людина року» за версією читачів. Вони віддали звання прем'єр-міністру Індії - 18 відсотків голосів. Другий рядок поділили президент США Барак Обама, його наступник на цій посаді Дональд Трамп і засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж (по сім відсотків голосів). На третій позиції опинився президент Росії Володимир Путін, за нього висловилися шість відсотків учасників опитування.
Як повідомляв ONLINE.UA, в 2015 році людиною року за версією журналу Time була визнана канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?