Путін і ДНР-ЛНР допомагають Україні позбутися великої проблеми - відомий художник
Категорія
Культура
Дата публікації

Путін і ДНР-ЛНР допомагають Україні позбутися великої проблеми - відомий художник

Путін і ДНР-ЛНР допомагають Україні позбутися великої проблеми - відомий художник
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін і угруповання ДНР-ЛНР допомагають Україні забути про Радянський Союз.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив художник Сергій Поярков.
"Головна перемога України в тому - що вона жива і відносно здорова. І, загалом, спостерігається дуже позитивний процес: те покоління, яке ностальгує, др**ить по Радянському Союзу, воно, слава Богу, досить успішно переїжджає на кладовище. Зокрема, до речі, завдяки зусиллям Захарченка, Путіна, Плотницького (ватажки угруповань ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький відповідно, - ред.). Ці люди, вільно чи мимоволі, допомагають оновленню України як бренду. Вони прискорюють відхід шлаку і заряджають молоде покоління", - зазначив художник.
Читайте також: В мережі показали, як в СРСР 1960 року уявляли 2017-й: з'явилися фото
"Тому що, наприклад, мої діти, 8-річна Соня і майже 5-річний Марк, уже Росію сприймають приблизно, як ми в дитинстві сприймали німців. Для нас же німці були погані всі, ось бо німці - це фашисти. Нашим дітям вже не розкажеш, як було добре в радянській імперії, їм вже не напариш всю цю нісенітницю. Тому процес позитивний, хоча, безумовно, і хворобливий", - додав Поярков.
"Я недавно побачив, на "плюсах", по-моєму, як якийсь навідник, який по наших пацанах наводив артилерію, каже: а ось я народився в Радянському Союзі, я ось це ось... Ну, а якщо б ти, дурень, народився в гітлерівській Німеччині - що тоді? А хтось скаже, вибачте, що ось наші предки ходили з киями, голосно пе ** іли біля багаття і жерли сире м'ясо. І що? Це ж теж наші "коріння", наша "традиція", - сказав він. - Я бачу, що люди, готові онанірувати на святий образ "традиції", благополучно стають лузерами і переїжджають на кладовище. І, до речі, саме в ЛНР-ДНР спостерігається підвищена смертність пенсіонерів. Так що " республіки "посилено працюють на те, щоб Радянський Союз забувся якомога швидше".
Читайте також: Ро сія служить сатані, а від нас залежить, скільки їй ще залишилося - український священик
"Обмовлюся: пенсіонери теж різні бувають. Є адекватні, а є - кінчені дятли. Я знаю пенсіонерів, які цілком адекватно поводяться, які розуміють, що Радянський Союз - це була тюрма народів, це було заниження можливостей, просто вбивство ініціативи. Але, з іншого боку, їх теж всіх засуджувати не можна. Припустимо, я був свого часу комсомольцем. Це ж не означає, що я - прихильник Симоненка. Тут не можна всіх гребти під одну гребінку", - резюмував Сергій Поярков.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Захарченко та Плотницький волею-неволею допомагають Україні - художник Сергій Поярков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?