Путін і Лавров зустрілися з держсекретарем США: в Кремлі повідомили деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і Лавров зустрілися з держсекретарем США: в Кремлі повідомили деталі

Путін і Лавров зустрілися з держсекретарем США: в Кремлі повідомили деталі
Джерело:  online.ua

Державний секретар США Рекс Тіллерсон зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним і міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смірнова.

"Зустріч Путіна, Лаврова і Тіллерсона в Кремлі проходить без участі журналістів: ніяких заяв для преси за її підсумками не планується", - написав він.

За словами російського пропагандиста, заяв за участю Путіна після зустрічі в Кремлі не буде. Про її підсумки Лавров і Тіллерсон розповіли на спільній прес-конференції в МЗС РФ. Зокрема, россійський міністр заявив: "Це був непростий день, але ми багато змогли обговорити".

"Ми наполягаємо на розслідуванні хіматаки в Ідлібі і ситуації на аеродромі. США згодні нас в цьому підтримати", - цитує Лаврова журналіст кремлівського пулу.

Читайте також: У Держдепі прокоментували скандальне питання Тіллерсона про Україну

За словами глави МЗС РФ, Путін на зустрічі з Тіллерсоном заявив, що Росія готова відновити зі США Меморандум щодо попередження в Сирії, якщо це буде зроблено заради боротьби з ІДІЛ.

"Моє відчуття, що ми провели багато годин з Тіллерсоном не дарма. Є перспектива поліпшення відносин зі США по багатьох напрямках", - підкреслив Лавров.

"Відносини Росії і США знаходяться на гіршому рівні за всі останні роки. Це неприпустимо для двох світових ядерних держав", - сказав в свою чергу Тіллерсон.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 квітня Рекс Тіллерсон під час телефонних консультацій з президентом Петром Порошенко, які відбулися напередодні американо-російських переговорів у Москві, запевнив у повній підтримці територіальної цілісності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?