Путін і ще дехто: Кучма розповів, хто може зупинити війну, з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін і ще дехто: Кучма розповів, хто може зупинити війну, з'явилося відео

Путін і ще дехто: Кучма розповів, хто може зупинити війну, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Зупинити війну на Донбасі можуть тільки Господь Бог і президент Росії Володимир Путін.
Про це заявив Леонід Кучма, другий президент України, представник нашої країни на переговорах в Мінську, передає ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
«Мені часто задають питання: від кого залежить вирішення цієї проблеми нашої (війни на Донбасі - Ред.), глобальної, до речі. Я завжди відповідаю - від Господа Бога і від Путіна», - сказав він.
За словами Кучми, «Господь Бог, у нас, на жаль, немає можливості його попросити, ну, а до Путіна в української сторони теж, напевно, немає можливості знайти взаємоприйнятне рішення».

Читайте також: У зверненні Путіна знайшли ляп, який пояснює всю суть Росії
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що президент РФ Володимир Путін підписав найважливіший документ про концепцію зовнішньої політики Росії: в ньому йдеться, що Москва не сприймає спроб надання військового, політичного, економічного чи іншого тиску з боку США, а в міжнародних відносинах "підвищується роль фактора сили".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?