Путін і Тіллерсон обговорили ситуацію в Україні "пунктирно", - Пєсков
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і Тіллерсон обговорили ситуацію в Україні "пунктирно", - Пєсков

Путін і Тіллерсон обговорили ситуацію в Україні "пунктирно", - Пєсков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в ході минулої зустрічі Володимира Путіна з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном ситуація в Україні обговорювалася "пунктирно".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

«Пунктирно - так. Детального обговорення України не було», - сказав прес-секретар Путіна.

Пєсков також повідомив, що російський лідер в ході зустрічі з держсекретарем США не висував жодних ініціатив щодо російсько-американських відносин.

«Він (Путін - ред.) проводив аналіз», - зазначив він.

Читайте також: Тіллерсон в Москві зажадав від Росії виконання Мінських угод

Відповідаючи на питання, чи можна говорити про якийсь зсув у стосунках РФ і США після зустрічі Путіна з Тіллерсона, Пєсков сказав: «Ні, не можна. Поки рано". При цьому він назвав конструктивною бесіду президента Росії і держсекретаря США.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп задоволений результатом переговорів держсекретаря Рекса Тіллерсона, що зустрівся в Москві з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим і президентом Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?