Путін "кине" Трампа, і їх дружбі прийде кінець - російський соціолог
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін "кине" Трампа, і їх дружбі прийде кінець - російський соціолог

Путін "кине" Трампа, і їх дружбі прийде кінець - російський соціолог
Джерело:  online.ua

У разі, якщо після приходу до влади в США  Дональд Трамп  почне ділити сфери впливу з президентом РФ Володимиром Путіним, російський президент "кине" його, і їхня дружба на тому закінчиться.


Таку думку російський соціолог Ігор Ейдман висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.


Ейдман впевнений, що Путін може використовувати прихід до влади Трампа. "Путін спробує організувати щось типу "Ялти 2.0", поділити з Трампом сфери впливу в Східній Європі і на Близькому Сході. Наприклад, Польща залишається в зоні впливу США, Україна - віддається на відкуп РФ, Сирія - РФ, а Ірак - США. На жаль, я думаю, що Трамп може на це піти", - розповів він.


Читайте також: Путінізм почне розповзатися по світу - російський соціолог дав тривожний прогноз


"Інша справа, що багато видних республіканців не хочуть, щоб США йшли на поводу у Путіна. У цьому ж напрямку будуть тиснути на Трампа західноєвропейські союзники (перш за все, англійці і німці). Ці сили будуть намагатися не допустити, щоб він пішов на повну здачу України", - продовжив соціолог.


"Тут ще важливий момент. Трамп як бізнесмен, який звик працювати в правовій державі, буде очікувати від Путіна виконання угод. А Путін як свавільник з чекістської мафії ніяких домовленостей дотримуватися не буде, що він вже багато разів доводив на справі. Рано чи пізно, Путін кине Трампа, і їх дружбі прийде кінець", - резюмував Ігор Ейдман.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін буде ділити Європу, а Трампа США розжують і виплюнуть - російський соціолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?