Путін мавпує: російський журналіст пояснив суть режиму в РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін мавпує: російський журналіст пояснив суть режиму в РФ

Путін мавпує: російський журналіст пояснив суть режиму в РФ
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Олександр Сотник уважає, що президент РФ Володимир Путін, немов мавпа, імітує в своїй країні етапи радянської історії.


Про це Сотник розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Путінщина всі роки свого існування повторювала етапи СРСР. Вона мавпує, імітуючи етапи радянської історії. Остання ідея Путіна про "російську націю" - це калька з Брежнєва, який проголосив, що в СРСР створена генерація радянських людей, спільність радянських людей. Зараз брежнєвщина підходить до кінця, і ми спостерігаємо явні паростки андроповщини. Наприклад, історія з Ільдаром Дадіним (і тортурами в колонії, - ONLINE.UA)", - сказав журналіст.


Читайте такожПутіна з командою закинули на Місяць і в Середзем'я: з'явилася добірка смішних фотожаб.


"Врешті-решт, все це може логічно закінчитися імітацією перебудови. А далі - обрив історичних паралелей, закінчення імітаційного періоду, тому що після "перебудови" СРСР помер, і папужити, власне, більше немає з чого. Моделі вичерпуються", - додав Сотник.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін гарчить на цивілізацію і знає, де смерть його системи - журналіст Олександр Сотник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?