Путін, Меркель і Олланд обговорили Донбас: стали відомі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін, Меркель і Олланд обговорили Донбас: стали відомі подробиці

Путін, Меркель і Олланд обговорили Донбас: стали відомі подробиці
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін

, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд провели телефонні переговори, під час яких обговорювалися події на Донбасі і в Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


"Обговорювалася ситуація в Україні, зокрема, перспективи подальшого міжнародного сприяння врегулюванню внутрішньоукраїнського конфлікту шляхом неухильного виконання Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року", - йдеться в повідомленні.


Під час розмови Путін заявив про відсутність альтернативи Мінським домовленостям в розв'язанні кризи і знову заявив про внутрішній характер протистояння.
Лідери трьох країн домовилися також активізувати консультації в різних форматах.
Крім того, Путін, Олланд і Меркель обговорили ситуацію в Сирії і наголосили на важливості координації зусиль в боротьбі проти терористичної загрози.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніш  президент РФ Володимир Путін заявляв про те, що Росія була «змушена захищати російськомовне населення Донбасу».


Нагадаємо також, що раніше стало відомо про плани проведення переговорів за участю президента України Петра Порошенка, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?