Путін: Ми не повинні допустити "кольорової революції" в Росії та інших країнах ОДКБ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін: Ми не повинні допустити "кольорової революції" в Росії та інших країнах ОДКБ

Путін: Ми не повинні допустити "кольорової революції" в Росії та інших країнах ОДКБ
Джерело:  online.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що російська влада не допустить "кольорової революції" в своїй країні і інших країнах ОДКБ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "МИР-24"

"Ми знаємо різні теорії, які здійснюються в різних регіонах світу, призводять до серйозної дестабілізації в цих регіонах. Зрозуміло, нічого такого допустити не повинні і будемо всіляко намагатися відповідним чином поводитися в Росії і всіляко підтримувати наших партнерів по ОДКБ", - повідомив Путін.

Читайте також: Путін назвав мету перебування своїх військових в Сирії

Як повідомляє видання, раніше про загрозу "кольорових" революцій розповіли глави інших країн ОДКБ. Так президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв назвав "кольорові" революції зовнішнім втручанням і розповів, що протидія цій загрозі обговорюється на спільних навчаннях Організації.

Президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв заявив, що будь-якій країні необхідно в першу чергу займатися своїми внутрішніми проблемами.

Організація Договору про колективну безпеку (ОДКБ) - регіональна міжнародна організація, до якої входять Росія, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан. Цілями діяльності організації є «зміцнення миру, міжнародної та регіональної безпеки і стабільності, захист на колективній основі незалежності, територіальної цілісності і суверенітету держав-членів».

Як повідомляв ONLINE.UA, глава Білого дому Дональд Трамп обізвав сирійського президента Башара Асада "твариною", якого підтримує президент Росії Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?