Путін на параді показав легкий блиск розпачу — глава Міноборони Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін на параді показав легкий блиск розпачу — глава Міноборони Британії

Путін на параді показав легкий блиск розпачу — глава Міноборони Британії
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Міністерства оборони Великої Британії Бена Воллеса, російський диктатор Володимир Путін продемонстрував "легкий блиск розпачу" під час своєї промови 9 травня.

Джерело:  CNN

У Британії вважають, що Путін продемоснтував відчай на параді

Очільник Кремля вкотре збрехава, однією з причин російського вторгнення в Україну було те, що "НАТО оточило Росію". Воллес відкинув претензії президента РФ.

"На частку НАТО припадає 6% його сухопутного кордону. Це не оточення, якщо лише 6% вашого сухопутного кордону становлять країни НАТО... Щодо баз НАТО в Україні, я впевнений, що посол України скаже вам, що в Україні не було жодних баз НАТО. Я думаю, що він вірить у те, у що хоче вірити – легкий блиск розпачу, – зауважив британський міністр оборони, коментуючи виступ Путіна 9 травня.

Окрім того, Воллес нагадав українцям, що Британія буде продовжувати активно допомагати Україні у війні проти російських загарбників.

Британський уряд — все Сполучене Королівство — солідарні з Україною, підтримуючи їхній мужній захист суверенітету, територіальної цілісності та простого права на мирне та процвітаюче майбутнє, — додав очільник Міноборони Британії.

Він також звернув увагу на те, що російський диктатор та його найближче оточення повинні обов'язково розділити ту саму долю, що й нацисти, які зазнали поразки та появилися перед Нюрнберзьким процесом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?