Путін на відео пояснив, навіщо йому Нацгвардія
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін на відео пояснив, навіщо йому Нацгвардія

Путін на відео пояснив, навіщо йому Нацгвардія
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін зустрівся з главою МВС Віктором Колокольцева, главою Федеральної служби контролю за обігом наркотиків Віктором Івановим і командувачем Внутрішніми військами МВС Віктором Золотовим, де озвучив  рішення про створення Національної гвардії Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал News from Russia.


"Шановні колеги, ви знаєте, що ми активно обговорювали питання, пов'язані з удосконаленням роботи правоохоронних органів і силової її складової, і міркували про те, як нам поліпшити роботу по всім напрямкам, в тому числі це пов'язано з боротьбою з тероризмом, з організованою злочинністю, з незаконним обігом наркотиків", - сказав Володимир Путін.


"Рішення прийнято, ми створюємо новий федеральний орган виконавчої влади на базі Внутрішніх військ МВС, створюємо Національну гвардію, яка буде займатися боротьбою з тероризмом, боротьбою з організованою злочинністю, в тісному контакті з Міністерством внутрішніх справ продовжить виконувати ті функції, які виконували підрозділи ОМОН, СОБР", - пояснив президент Росії.


"Дуже розраховую на те, що війська Національної гвардії будуть так само ефективно виконувати свої завдання, як це було досі, і посилять свою роботу на тих напрямках, які вважаються пріоритетними", - висловив свої надії Путін.


"Що стосується боротьби з організованою злочинністю в сфері незаконного обігу наркотиків, ми переводимо ФСКН в систему Міністерства внутрішніх справ, і вся ця структура буде працювати самостійно, самодостатньо, але в рамках Міністерства внутрішніх справ. Те ж саме стосується і міграційної служби", - сказав президент.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA.  користувачі соцмережі різко висміяли рішення Володимира Путіна щодо створення Національної гвардії в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?