Путін наближає Третю світову: названа небезпечна дата
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін наближає Третю світову: названа небезпечна дата

Путін наближає Третю світову: названа небезпечна дата
Джерело:  online.ua

Політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький уважає, що президент РФ Володимир Путін наближає Третю світову війну, і до кінця січня на світовій арені стане "спекотно".
Про це експерт написав в блозі на ONLINE.UA.
"Іскандери", "Бастіони", "Бали" і С-400: кремлівський карлик вирішив, що розміщення ракет у період міжвладдя в США зійде йому з рук. А маючи ракети в Кенігсберзі і на Курилах, він, здається, всерйоз розраховує говорити з Дональдом Трампом із позиції сили і диктувати свої умови", - зазначив Голобуцький.
"Іскандерами" і С-400 (цілком ймовірно, що і з ядерними ракетами) в Кенігсберзі (і, цілком ймовірно, в окупованому Криму) Путін не обмежився. Він плюнув акурат у святкову індичку Америки відразу з трьох узбереж, розмістивши ще й на Курилах (на Ітуруп і Кунашир, які Японія справедливо вважає своїми і наполегливо веде відповідну дипломатичну кампанію з часів захоплення островів) надзвукові "Бастіони" і "Бали". Японія вже направила по дипломатичних каналах заяву, що це "несумісно з позицією Японії і викликає жаль" (про що в парламенті Японії повідомив прем'єр-міністр Сіндзо Абе)", - додав він.
За його словами, до моменту інавгурації Трампа 20 січня Путін максимально розігріє ситуацію на світовій арені, змусивши новоспеченого президента США вжити заходів.
"Якщо японці публічно "висловлюють жаль", тим більше на адресу країни, що успішно бореться за звання світового ізгоя, - це (вкупі з запуском США серії лазерного озброєння, для якого надзвукові ракети - легковражаюча мета) теж має наводити Путіна на певні думки. Але не наводить. Відповідно, це ще більш розігріє ситуацію на міжнародній арені до моменту інавгурації Дональда Трампа. І на 20-січня Путін не залишить йому іншого виходу, як максимально мобілізувати силову частину уряду, зробити вкрай жорсткі заяви і застосувати, як мінімум, демонстраційні заходи . Якими вони будуть - навряд чи хтось в змозі передбачити", - розповів політтехнолог.
"Але з усією визначеністю можна сказати: замість водохресних морозів на світовій арені в кінці січня 2017 нас всіх чекає" водохресна спека", - резюмував він.
Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: "Водохресна спека": Путін розгортає Третю світову війну

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?