Путін: надіюся, на виборах переможе Додік
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін: надіюся, на виборах переможе Додік

Путін: надіюся, на виборах переможе Додік
Джерело:  online.ua

Президент Росії Владімір Путін побажав лідеру боснійських сербів Мілораду Додіку успіхів на майбутніх виборах в Боснії і Герцеговині, а також додав, що має надію на перемогу політика.

Про це пише Balkan Insight із посиланням на головну телерадіокомпанію в Республіці Сербській RTRS, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що Додік відомий своїми стійкими проросійськими поглядами. Він буде боротися за місце у тримісній президії Боснії та Герцеговині на виборах, які повинні відбутися уже 7 жовтня. Додік нещодавно заявив, що підтримка Кремля має "життєво важливе значення для боснійських сербів".

 "Було б катастрофою для наших людей втратити увагу Росії з точки зору допомоги і підтримки... Тісне партнерство між Республікою Сербською і Росією не спрямоване проти когось ще. Я думаю, що існує жорстка, абсолютно непотрібна історія про ймовірний російський злоякісний вплив у нашій країні і на Балканах", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 18 серпня російський президент  Володимир Путін відвідав весілля міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль.  По прибуттю він подарував нареченій букет квітів, а потім запросив Кнайсль на танець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?