Путін нагадав Україні про "домашнє завдання"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін нагадав Україні про "домашнє завдання"

Путін нагадав Україні про "домашнє завдання"
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін є прихильником проведення зустрічі глав країн "нормандського формату", але спочатку Україні треба виконати "домашнє завдання", і про терміни говорити передчасно. З даною заявою виступив Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA.

"Путін теж є прихильником цієї зустрічі, але погодьтеся, що для того, щоб глави держав зустрілися і щось почали обговорювати, хтось має цю зустріч підготувати, фундамент для обговорення, хтось має виконати домашню роботу", - сказав Пєсков, відповідаючи на запитання, чи можливе проведення такого саміту в найближчі тижні, як йдеться в комюніке за підсумками зустрічі лідерів країн G7.

Він наголосив, що поки помічники глав держав не зустрілися і не виконали цю домашню роботу, говорити про терміни передчасно.

 Пєсков не відповів, коли може пройти така підготовча зустріч, хоча "є припущення".

"Дійсно, є загальне налаштування на те, що треба проводити саміт. Потрібно відновлювати роботу в рамках "нормандської четвірки". Президент Путін говорив, що є прихильником, він також говорив, що потрібно підготувати цю зустріч, щоб вона була результативною", - зазначив Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський політолог пояснив, за що Путін мститься  Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?