Путін нагородив орденом народного артиста України
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін нагородив орденом народного артиста України

Путін нагородив орденом народного артиста України
Джерело:  online.ua

Народний артист України Михайло Жванецький отримав орден "За внесок у розвиток культури" від президента Російської Федерації Володимира Путіна. Відповідний  указ  опублікували на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що у соцмережаж новина про нагородження Жванецького викликала шквал емоцій. Коментатори почали засуджувати сатирика за проукраїнську позицію та називати русофобом.

Як відомо, Михайло Жванецький - письменник-сатирик народився в Одесі. У 1978—1991 роках він був членом спілки письменників СРСР. У 1999 році Жванецький нагородили званням народного артиста України, а у 2012 році отримав аналогічний статус і в Росії. У 2015 році Міністерство культури України внесло Жванецького до складу "білого списку" діячів культури, які підтримують територіальну цілісність країни та виступають проти агресії влітку у 2015 році.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ЗСУ з нагоди дня військового кореспондента вирішили нагородити грамотою скандальну кремлівську пропагандистку Ольгу Скабєєву,  яку тепер жартома називають "зливний бачок".Про це на своїй сторінці у Facebook написав офіцер Збройних Сил Анатолій Штефан з позивним "Штірліц".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?