Путін нагородив російського полковника за війну на Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Путін нагородив російського полковника за війну на Донбасі: опубліковані фото

Путін нагородив російського полковника за війну на Донбасі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  нагородив російських військовослужбовців, загиблих і поранених в останні дні в сирійському Алеппо, в той же час, згідно з повідомленнями ЗМІ, нагороду також отримав полковник Едуард Скворцов за участь у війні на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Conflict Intelligence Team.


«Згідно з даними ЗМІ і соціальних мереж, полковник Скворцов як мінімум до літа 2016 року був командиром 16-ї окремої бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Міноборони Росії, що базується в місті Тамбові. На фотографії місцевого ЗМІ onlinetambov.ru Скворцов командує парадом в Тамбові 9 травня 2016 року», - сказано в повідомленні.


«Відомо про загибель як мінімум трьох бійців 16-ї обрСпН в Луганській області України в травні 2015 року. У 2015 році нам вдалося виявити їх могили з вінками від Міноборони і фотографію одного з них на базі сепаратистів в Луганську. Згодом відомості про їхню загибель офіційно були визнані секретними», - додали в соцмережі.


Читайте також:  З'явилися нові фото з солдатами Путіна на Донбасі


«Це не перший випадок присутності бійців 16-ї обрСпН в Сирії. У листопаді 2015 року, ми виявили аккаунт в Інстаграмі чинного або колишнього військовослужбовця 16-ї бригади Іллі Горєлих, де він опублікував кілька фотографій з різних районів Сирії, на яких він зображений зі зброєю в руках», - також повідомили в Conflict Intelligence Team.


Як повідомляв ONLINE.UA,  волонтери-розвідники виявили дані про чергового росіянина, що посмертно отримав указом президента Росії Володимира Путіна Орден Мужності за участь в бойових діях на Донбасі.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?