Путін наказав ОПК терміново надати армії РФ засоби ураження
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін наказав ОПК терміново надати армії РФ засоби ураження

Путін наказав ОПК терміново надати армії РФ засоби ураження
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін під час засідання з розвитку оборонно-промислового комплексу почав вимагати забезпечити поставки "засобів ураження" до армії РФ, а також вивчати західну зброю, яку партнери надають Україні.

Джерело: "РИА "Новости"

Путін віддав наказ ОПК щодо зброї та засобів ураження

Організаціям ОПК необхідно в найкоротші терміни забезпечити постачання необхідного озброєння і техніки у війська, засобів ураження, - виступив із заявою з цього приводу очільник Кремля.

За словами Путіна, він має намір обговорити з представниками військової промисловості постачання зброї саме до військ, які знаходяться в Україні.

Окрім того, російський диктатор закликав вивчати зразки західної зброї, яку надають ЗСУ інші країні, хоча, як вважає президент РФ, російські аналоги ефективно "протистоять" їм.

На підтримку нинішнього режиму в Києві, як відомо, фактично кинуті всі запаси арсеналів НАТО, а це означає, що ми повинні і можемо їх вивчати, ці арсенали і те, що там є, і те, що використовується проти нас, - додав Путін.

Як стверджує очільник Кремля, він хоче, щоб в оборонній сфері було 100% імпортозаміщення, його вимога – наростити виробничі потужності та скоротити терміни виробництва.

Що цікаво, згідно з даними британських розвідників, країна-агресорка майже напевно дедалі частіше закуповує зброю в інших держав, на які поширюються жорсткі санкції, адже власні запаси РФ почали вичерпуватися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?