Путін наказав терміново провести перевірку в російській армії: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін наказав терміново провести перевірку в російській армії: що сталося

Путін наказав терміново провести перевірку в російській армії: що сталося
Джерело:  online.ua

Міністр оборони РФ генерал армії Сергій Шойгу на нараді з керівним складом ЗС РФ заявив, що в Росії почалася раптова перевірка боєготовності у військах і силах Центрального військового округу. Варто зазначити, що перевірка проводиться за рішенням президента Володимира Путіна як верховного головнокомандувача Збройних сил Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Сьогодні відповідно до рішення верховного головнокомандувача Збройними силами РФ розпочато раптову перевірку військ і сил Центрального військового округу", – повідомив Шойгу.

Міністр оборони РФ зазначив, що за задумом раптової перевірки з 06:00 за Москвою у повному складі приводяться у вищий ступінь бойової готовності органи військового управління Центрального військового округу, частина військ і сил Південного і Східного військових округів, окремі з'єднання Повітряно-десантних військ, дальньої й військово-транспортної авіації.

Також до перевірки залучаються деякі з'єднання центрального підпорядкування.

"Даний захід спрямовано на оцінку здатності збройних сил забезпечити військову безпеку в Центральноазіатському регіоні, де зберігаються серйозні загрози терористичного характеру", – каже Шойгу.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр оборони Росії  Сергій Шойгу наполягає, що РФ потрібна нова теорія ведення воєн. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?