Путін нарешті зізнався, що вони замислили разом з Лукашенком
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін нарешті зізнався, що вони замислили разом з Лукашенком

Путін нарешті зізнався, що вони замислили разом з Лукашенком
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва продовжує активно коментувати останні події в Білорусі та рішення нелегітимного президента Олександра Лукашенка. Так, 29 вересня російський глава Володимир Путін почав скаржитися на дії інших міжнародних гравців, які також намагаються активно вплинути на ситуацію в республіці. Очільник Кремля назвав безпрецедентним зовнішній тиск на Білорусь та скандального диктатора. Окрім того, Володимир Путін цинічно зазначив, що влада РФ і Білорусі зацікавлена в тому, щоб надати додатковий імпульс розвитку зв'язків між країнами. Також глава РФ відверто зізнався, що обидві країни зараз цілеспрямовано реалізують договір про створення Союзної держави. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російське видання "ТАСС".

"Зараз з урахуванням тієї непростої ситуації, в якій опинилася Республіка Білорусь, в тому числі в умовах безпрецедентного зовнішнього тиску після президентських виборів, хотів би ще раз повторити: відносини Росії і Білорусі не схильні до ні часу, ні кон'юнктурі, мають під собою міцний фундамент. Адже наші держави об'єднують міцні, яка започаткована ще в століття культурні і духовні зв'язки, великі родинні і сімейні узи, загальна спільна історія", - зухвало заявив Володимир Путін.

Варто звернути увагу на те, що раніше глава білоруської опозиції Світлана Тихановська шокувала новою гучною заявою про очільника Кремля Володимира Путіна, якого політикиня називає мудрим керівником, і з яким, за її словами, народ Білорусі хоче дружити. Цього разу Тихановська вирішила звернутися за допомогою до президента Франції Еммануеля Макрона, щоб той вплинув на Путіна і закликав главу Кремля виступити посередником у врегулюванні політичної ситуації в Білорусі, жителі якої вже другий місяць домагаються відставки Олександра Лукашенка, який недавно оголосив себе президентом на таємній інавгурації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що правозахисник Марк Фейгін звернув увагу на те, що очільник Кремля Володимир Путін хоче ухвалити рішення щодо інтеграції Білорусі – її "поглинання" в союзну державу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?