Путін натякнув Європі на війну: розкрито суть пропаганди Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін натякнув Європі на війну: розкрито суть пропаганди Кремля

Путін натякнув Європі на війну: розкрито суть пропаганди Кремля
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда розповів, навіщо "ручні байкери" президента Росії Володимира Путіна з клубу "Нічні вовки" поїхали до Європи.
Про це він написав у статті для ONLINE.UA.
"Росіяни намагаються в постмодерністській стилістиці погрожувати Європейському Союзу. Прагнення "Нічних вовків", які давно стали ручними байкерами Путіна, проїхатися містами Центральної та Західної Європи - це досить красномовна імітація переможного маршу інших машин. Як мінімум, броньованих. У Кремлі логіку "прозорих натяків" давно взяли на озброєння", - написав він.
"Збіг цього року православного Великодня і Першотравня не призвів до когнітивного дисонансу в рядах поборників "русского міра". Там вже давно навчилися прикріплювати до формули графа Уварова "православ'я, самодержавство, народність" червоні зірки в необхідній кількості, а глава РПЦ Кіріл тісно інтегрований в державну пропагандистську машину", - додав Магда.
Більше читайте в статті Євгена Магди для ONLINE.UA: Вакханалія колорадських стрічок: на чому заснована гібридна війна Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?