Путін нав'язав росіянам конфлікт "надлюдини" та "недолюдини" — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін нав'язав росіянам конфлікт "надлюдини" та "недолюдини" — Свідомі про несвідоме

Путін нав'язав росіянам конфлікт "надлюдини" та "недолюдини" — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

З якою метою Путін змушує свій народ жити у контексті вічного конфлікту "надлюдини" та "недолюдини" та що допоможе росіянам олюднитися обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Попри те, що успішний контрнаступ ЗСУ наближує довгоочікувану перемогу України у війні над РФ, залишається ще багато проблем.

Одна з них — це невміння або ж небажання людства своєчасно та безжалісно знищувати психопатів й диктаторів, які приходять до влади у різних куточках планети.

Правління президента РФ Володимира Путіна починалося з терору, його злочини ніколи не були таємницею.

Проте міжнародна спільнота ігнорувала усі тривожні сигнали й намагалася всіляко задобрити російський тоталітарний режим.

Це призвело до масштабної війни у серці Європи — Путін віддав наказ армії РФ напасти на Україну.

Чи можна зупинити прихід до влади диктаторів та психопатів

Путін — психопат. Це очевидно. Це вам підтвердить будь-який психіатр світу. Тут непотрібно доводити очевидне. Проблема в тому, що важливо створити механізми, щоб подібні люди не потрапляли до влади в цілому світі. Не лише в Росії. Це дуже яскравий приклад, коли людина з такими особливостями призводить до планетарних проблем, — зазначає професор нейропсихології Богдан Ткач.

Він також звернув увагу на те, що просто зараз російське суспільство знаходиться в стані панічної атаки.

Як вважає Ткач, цю паніку дуже важливо підсилювати, щоб росіяни нарешті переглянули свої духовні цінності, свій світогляд і просто олюднилися.

Щоб перестали бути тваринами, які просто нищать все цивілізоване, щоб вони стали такими ж культурними, цивілізованими освіченими людьми, як українці, — пояснює професор нейропсихології.

Вас зацікавить: Українці стають режисерами панічного спектаклю в росії, — академік Української академії наук Віталій Луньов

Путін змусив росіян повірити в існування "надлюдини" та "недолюдини"

Розмірковучи про те, що може допомогти росіянам олюднитися, академік Української академії наук Віталій Луньов нагадав співрозмовникам про один важливий момент.

За його словами, модель людини в Росії завжди пов’язана з моделлю "недолюдини".

У Росій завжди існував та досі існує вічний конфлікт "надлюдини"/"наддержави" і "недолюдини"/"недодержави". Якщо вирішити цей конфлікт, то всім від цього буде не просто спокійно, а буде чим зайнятися. Психопат може бути керівником лише в системі "над/недо". Тому поки конфлікт "надлюдей" та "недолюдей" не буде вирішений — завжди буде місце для психопатичного та авторитарного правління. Для Путіна і таких як він, — наголошує Віталій Луньов.

Як вважає академік Української академії наук Віталій Луньов, росіянам нарешті потрібно зайнятися собою, своїм суспільством, культурою та мовою. Це найкращий рецепт для олюднення.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

Читайте також: Контрнаступ ЗСУ зруйнував брехню Путіна про слабку Україну — академік Української академії наук Віталій Луньов

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?