Путін назвав Україну значним постачальником наркотиків до Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін назвав Україну значним постачальником наркотиків до Росії

Путін назвав Україну значним постачальником наркотиків до Росії

На засіданні російської Ради безпеки президент РФ Володимир Путін назвав Україну одним зі значних постачальників наркотиків до Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

«Розширюються масштаби незаконного обігу синтетичних наркотиків і нових психоактивних речовин. Найчастіше їх постачальниками виступають злочинні угруповання з-за кордону, країн Європи, Азії. Останнім часом значний потік йде з України», - заявив Путін.

За його словами, не припиняється розповсюдження у регіонах РФ так званих афганських наркотиків, зокрема героїну, а рівень наркозлочинності залишається високим.

Читайте також: У Путіна вирішили постачати електроенергію до ЛНР

«Особливо відзначу, що при розповсюдженні наркотиків і психоактивних речовин найчастіше використовуються засоби комунікації та електронних платежів. Сьогодні ми маємо обговорити, як виконуються завдання, поставлені в антинаркотичній стратегії, і що необхідно зробити для її більш ефективної реалізації», - сказав Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін вважає можливим відновити військово-технічне співробітництво з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?