Путін не любить образ: в Кремлі насмішили одкровеннями
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін не любить образ: в Кремлі насмішили одкровеннями

Путін не любить образ: в Кремлі насмішили одкровеннями

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков насмішив мережу, розповівши, що Володимир Путін не сприймає особисті образи, але готовий до розумної критики в ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
"Ви знаєте, що сам президент цілком конструктивно ставиться до критичних матеріалів на свою адресу. Особливо він конструктивно ставиться до виважених і розумних критичних зауважень", - сказав Пєсков, підкресливши при цьому, що адміністрація Путіна категорично не сприймає матеріали ЗМІ, в яких містяться особисті образи.
При цьому прес-секретар президента РФ додав, що в російському законодавстві передбачений набір механізмів, що дозволяє захищати честь і гідність будь-якого громадянина.
"Що стосується персоніфікації посади президента в цьому плані, то необхідно серйозно опрацювати це питання, напевно, перш за все юристи повинні вивчити цю ініціативу, потрібно вивчити міжнародний досвід. Тому, звичайно, тут не варто ні відкидати, ні формулювати якусь позицію одразу" , - зазначив Пєсков.

Читайте також: Стал відомий максимум, якого Путін зараз може добитися в Україні
На уточнююче питання про те, чи відчувають в Кремлі «інформаційний накат на главу держави» в пресі, Пєсков не зміг відповісти.
"Але те, що така часом шалена, вельми істерична антипутинська кампанія то там, то сям проявляється в різних країнах за кордоном, це очевидний факт", - сказав він.
У мережі прокоментували одкровення Пєскова.





Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії заявили про необхідність закону про захист честі і гідності президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?