Путін не напав би на Україну за однієї умови - боєць АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Путін не напав би на Україну за однієї умови - боєць АТО

Путін не напав би на Україну за однієї умови - боєць АТО
Джерело:  online.ua

Боєць АТО, громадянин Хорватії Денис Шелер, який воює в складі полку "Азов", впевнений, що якби Україна була членом НАТО, президент Росії Володимир Путін ніколи б не анексував Крим і не вторгся на Донбас.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"НАТО - це дійсно непогано. Можу сказати, що якби Україна була членом НАТО, війна на Донбасі ніколи б не почалася. Не було б ситуації з Кримом. Тому що Росія просто побоялася б вступати в конфлікт з Альянсом. Там же основний принцип існування - в тому, що кожен член НАТО підтримує іншого члена. Якщо завтра, наприклад, Білорусь атакує Латвію, це означає, що вона атакувала НАТО - ЄС, США і так далі", - сказав боєць АТО.

Читайте також: Спостерігачі ОБСЄ здавали позиції українців сепаратистам - боєць "Азова"
Він також зазначив інші переваги членства в Альянсі.
"І навіть з тих міркувань, що ця організація має багато грошей, висококласну військову техніку, дуже професійних інструкторів - навіть з цього стає зрозуміло, що членство в НАТО дає чимало хорошого", - зазначив Шелер.
За його словами, українська армія повинна перейти на стандарти НАТО.
"Україні зараз треба допомогти. Треба переводити армію на стандарти НАТО. Але створюється враження, що Україна цього не хоче. Тому що це якась купа генералів без роботи залишиться? Тому виявиться, що вони профнепридатні для реально потужної армії", - підкреслив боєць "Азова ".
Більше читайте в інтерв'ю Дениса Шелера: Війну на Донбасі реально закінчити за місяць - іноземний боєць "Азова".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?