Путін не проти: Макрон повідомив українцям хороші новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін не проти: Макрон повідомив українцям хороші новини

Путін не проти: Макрон повідомив українцям хороші новини
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон заявив, що саміт у "нормандському форматі" пройде у вересні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Ми зберемося у вересні на рівні глав держав і урядів у нормандському форматі", - сказав він.

Президент Франції наголосив, що почав обговорення цього питання під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним приблизно тиждень тому в Брегансоні. За його словами, президент РФ тоді підтримав ідею проведення такої зустрічі.

"Путін не проти", - додав Макрон.

Як відомо, у заяві за підсумками саміту G7 йдеться, що саміт у "нормандському форматі" може відбутися в найближчі тижні.

Нагадаємо, 25 серпня канцлерка Німеччини Ангела Меркель повідомила, що Німеччина і Франція працюють над організацією саміту "нормандської четвірки" найближчим часом у Парижі. Речник Кремля Дмитро Пєсков підтвердив опрацювання можливості проведення саміту, однак заявив, що перед цим повинна бути проведена досить велика "домашня робота".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідерка ФРН Ангела Меркель підтримала проведення переговорів між президентом України Володимиром Зеленським та очільником Кремля Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?